Privacy beleid Studio Floor de Haan

Versie 0.4

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 9 juli 2018.

Ik ben mij er van bewust dat u vertrouwen stelt in mij. Ik zien het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik u weten welke gegevens ik verzamel als u van mijn diensten gebruik maakt en waarom ik deze gegevens verzamel. Zo snapt u precies hoe ik werk.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Studio Floor de Haan. Door gebruik te maken van mijn diensten geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

 

Mijn gebruik van verzamelde gegevens.

1. Gebruik van mijn diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van mijn diensten vraag ik u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden gedeeld met servicedienst Libersy. Overigens dient u zich ervan bewust te zijn dat Studio Floor de Haan niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen, zoals Libersy of van de bedrijven waar zij weer mee samenwerken. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

 

2. Welke gegevens verwerkt Studio Floor de Haan en voor welk doel

2.1 De volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

a) voor- en achternaam, geboortedatum

b) adresgegevens, eventueel postadres

c) telefoonnummer, e-mailadres,

d) Eventuele gezondheidsgegevens via huiddiagnose/intakeformulier

e) Voor- en na foto’s

 

2.2 Studio Floor de Haan verwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

a) voor afspraken en de eventuele annulering daarvan;

b) voor het versturen van uitnodigingen, informatie over diensten, producten en activiteiten van Studio Floor de Haan;

c) voor het mogelijk maken van verzendingen.

 

3. Doeleinden

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij ik van tevoren uw toestemming hiervoor heb verkregen.

 

4. Cookies

Ik verzamel via de website gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in mijn klanten, zodat ik mijn diensten hierop kan afstemmen. De website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van een derde partij (Libersy). Ik gebruik deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en eventueel andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 

 5. Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op mijn en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

 

6. Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties (zoals het aanmeldformulier) welke worden gebruikt ten behoeve van mijn dienstverlening. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden.

 

7. Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op de site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Dit geldt voor alle diensten van Studio Floor de Haan.

 

8. Keuzes voor persoonsgegevens

Persoonlijke informatie wordt bewaard zolang dit noodzakelijk is voor de uitvoering van mijn dienstverlening. Ik biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan mij is verstrekt.

 

9. Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om u af te melden.

 

10. Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen/u zelf uit mijn bestanden wilt laten halen/u vragen heeft over dit privacybeleid kunt u contact met mij opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.

 

11. Ik controleer regelmatig of Studio Floor de Haan aan dit privacybeleid voldoet. Gebruikers van mijn dienstverlening hebben de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met mij opnemen:

Studio Floor de Haan

Koningsstraat 2

1011 EV Amsterdam

floordehaan@gmail.com