Belangrijke datums

Update 19 december 2021

Ondanks de lock down mogen Helma en ik als pedicure onze behandelingen blijven geven: https://www.provoet.nl/actueel/de-nieuwe-lockdown. Voel je je er zelf niet prettig bij om te komen? Geef dat dan zo vroeg mogelijk aan ons door! De annuleringstermijn is 36 uur. Voel je je niet helemaal gezond? Verzet dan, in overleg met ons, je afspraak.

Mijn gezichtsbehandelingen vallen onder de Wkkgz: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/kwaliteit-van-de-zorg/wet-kwaliteit-klachten-en-geschillen-zorg. Dat betekent dat ook deze afspraken gewoon doorgaan. Voel je je er zelf niet prettig bij om te komen? Geef dat dan zo vroeg mogelijk aan mij door! De annuleringstermijn is 36 uur. Voel je je niet helemaal gezond? Verzet dan, in overleg, je afspraak.

Mijn lichaamsmassages mogen helaas geen doorgang vinden, juist nu zovelen behoefte hebben aan contact. Ik neem contact met je op en samen bespreken we of je misschien een andere behandeling kiest, of dat je liever de afspraak verzet naar een latere datum.

 

Donderdag 6 januari 2022 gesloten (Helma is er wel!);

dinsdag 1 februari gesloten.

 

Contact

Hebt u vragen? Stuur mij dan een mail via onderstaand formulier en u krijgt binnen 24 uur (op werkdagen) antwoord. U kunt mij ook bellen, mijn telefoonnummer is 06-2412 6689. U kunt altijd een boodschap achterlaten, u wordt binnen 24 uur (op werkdagen) teruggebeld.

Indien u bij verhindering minstens 36 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Afspraak maken

Ben je vaste cliënt(e) en heb je nog geen inlogcode ontvangen van mij? Stuur mij even bericht en ik mail je de gegevens!

Beste nieuwe cliënt(e), vanwege te lange wachttijden neem ik geen nieuwe cliënten aan. Excuses hiervoor! U kunt wel nog steeds direct bellen en een afspraak maken met mijn collega, medisch pedicure Helma van Gerve: 06 5774 9399. Helma is lid van de branchevereniging ProVoet en verzorgt ook de diabetische en reuma-voeten (via uw podotherapeut kunt u vragen of u hier een vergoeding voor krijgt). Zij is aangesloten bij zowel RondOm podotherapeuten als bij Voetencentrum Wender. Helma is tevens opgeleid Voetreflex masseuse.

Afspraak maken

Beste nieuwe cliënt(e), vanwege te lange wachttijden neem ik geen nieuwe cliënten aan. Excuses hiervoor! U kunt wel nog steeds direct bellen en een afspraak maken met pedicure Helma: 06 5774 9399.

Afspraak maken nieuwe klanten

Ben je vaste cliënt(e) en heb je nog geen inlogcode ontvangen van mij? Stuur mij even bericht en ik mail je de gegevens!

Afspraak maken bestaande klanten