Belangrijke datums 2024

Meestal open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag; nationale feestdagen gesloten.

Gesloten maandag 27 mei; vrijdag 14 juni; maandag 17 juni; vrijdag 19 juli; maandag 22 juli.

 

Contact

Hebt u vragen? Stuur mij dan een mail via onderstaand formulier en u krijgt binnen 24 uur (op werkdagen) antwoord. U kunt mij ook bellen, mijn telefoonnummer is 06-2412 6689. U kunt altijd een boodschap achterlaten, u wordt binnen 24 uur (op werkdagen) teruggebeld.

Indien u bij verhindering minstens 36 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Afspraak maken

Ben je vaste cliënt(e) en heb je nog geen inlogcode ontvangen van mij? Stuur mij even bericht en ik mail je de gegevens.

 

Beste nieuwe cliënt(e), vanwege te lange wachttijden neem ik geen nieuwe cliënten aan. Excuses hiervoor! U kunt wel nog steeds direct bellen en een afspraak maken met mijn collega, medisch pedicure Helma van Gerve: 06 5774 9399.

Helma is lid van de branchevereniging ProVoet en verzorgt ook de diabetische en reuma-voeten (via uw huisarts/podotherapeut kunt u vragen of u hier een vergoeding voor krijgt). Zij is aangesloten bij zowel RondOm podotherapeuten als bij Voetencentrum Wender. Helma is tevens opgeleid Voetreflex masseuse en fytotherapeute.

 

Afspraak maken

Beste nieuwe cliënt(e), vanwege te lange wachttijden neem ik geen nieuwe cliënten aan. Excuses hiervoor! U kunt wel nog steeds direct bellen en een afspraak maken met pedicure Helma: 06 5774 9399.

Afspraak maken nieuwe klanten

Ben je vaste cliënt(e) en heb je nog geen inlogcode ontvangen van mij? Stuur mij even bericht en ik mail je de gegevens!

Afspraak maken bestaande klanten