Belangrijke datums

update 31 maart 2020

Op dit moment geef ik helaas geen behandelingen meer maar mijn handen jeuken! Laten we hopen dat het binnenkort weer mag. Zijn je producten op of heb je advies nodig? Neem contact met mij op! Dan maken we een afspraak en zien we elkaar weer even – op anderhalve meter afstand 😉 .

Dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 mei en vrijdag 5 tot en met dinsdag 9 juni 2020 gesloten in verband met vakantie.

Contact

Hebt u vragen? Stuur mij dan een mail via onderstaand formulier en u krijgt binnen 24 uur (op werkdagen) antwoord. U kunt mij ook bellen, mijn telefoonnummer is 06-2412 6689. U kunt altijd een boodschap achterlaten, u wordt binnen 24 uur (op werkdagen) teruggebeld.

Indien u bij verhindering minstens 36 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Afspraak maken

Ben je vaste cliënt(e) en heb je nog geen inlogcode ontvangen van mij? Stuur mij even bericht en ik mail je de gegevens!

Beste nieuwe cliënt(e), vanwege te lange wachttijden is het voorlopig alleen voor bestaande cliënten mogelijk om zelf een afspraak in te plannen. Excuses hiervoor! U kunt wel nog steeds direct bellen met pedicure Helma:
Gediplomeerd Medisch Pedicure Helma van Gerve werkt op donderdagavond: 06 5774 9399. Helma is lid van de branchevereniging ProVoet en verzorgt ook de diabetische en reuma-voeten (via uw podotherapeut kunt u vragen of u hier een vergoeding voor krijgt). Zij is aangesloten bij zowel RondOm podotherapeuten als bij Voetencentrum Wender. Helma is tevens opgeleid Voetreflex masseuse.

Afspraak maken

Beste nieuwe cliënt(e), vanwege drukte en te lange wachttijden is het voorlopig alleen voor bestaande cliënten mogelijk om zelf een afspraak in te plannen. Excuses hiervoor!

Afspraak maken nieuwe klanten

Ben je vaste cliënt(e) en heb je nog geen inlogcode ontvangen van mij? Stuur mij even bericht en ik mail je de gegevens!

Afspraak maken bestaande klanten

Contact

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

anbos-wit
provoet
societe-provencale-wit
les-gavots-de-provence-wit
pandhys-logo
dr-hauschka-logo-2
permsal-logo-wit