Ben je vaste cliënt(e) en heb je nog geen inlogcode ontvangen van mij? Stuur mij even bericht en ik mail je de gegevens. Ben je even niet in de gelegenheid te komen? Ik bied gezichtsverzorging pakketjes aan (€50) en voetverzorging pakketjes (€40) voor thuis. Ook leuk als cadeau! Heb je belangstelling? Neem even contact op: 0624126689.

Beste nieuwe cliënt(e), vanwege te lange wachttijden neem ik geen nieuwe cliënten aan. Excuses hiervoor! U kunt wel nog steeds direct bellen en een afspraak maken met Medisch Pedicure Helma van Gerve: 06 5774 9399.

 

Hieronder zie je al onze diensten. Per dienst kun je lezen wat je van de behandeling kunt verwachten, hoe lang de dienst ongeveer duurt en de prijs (alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten). Zowel dames als heren zijn van harte welkom.

Geen mail ontvangen?

Dan is er geen compleet verzoek gedaan en staat er geen afspraak(verzoek) in mijn agenda. Ik zal altijd nog je afspraak via een persoonlijke mail bevestigen.


Behandelingen


Massage van het lichaam

Ontspanningsmassage of Reiki

Bij een ontspanningsmassage wordt je rustig, doch stevig, gemasseerd. Deze massage is bedoeld om lekker tot rust te komen, zowel lichamelijk als geestelijk! Deze massage heeft de voorkeur als je écht wilt ontspannen!

Ook 60 minuten ontspanning mogelijk, geef je dan in ‘opmerkingen’ even aan dat je voor deze optie kiest?

Duur: 90 min
Prijs: 90 euro

 

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Het brengt een proces van innerlijke groei en heling op gang en geeft je meer energie.

Duur: 60-90 minuten

Prijs: 50 euro

 

Afspraak maken


Voet- en onderbeenmassage ‘Vitaliteit en Ontspanning’

Deze massage is een gerichte, effectieve ontspanningsmassage. Hoofdpijn, stijve spieren, pijn in de nek en buikpijn als gevolg van spanning kunnen door deze specifieke massage verminderen of verdwijnen. Ook te boeken direct na een pedicurebehandeling!

Duur: 30 min
Prijs: 40 euro

 

Afspraak maken


Sportmassage

Een sportmassage is niet per sé alleen voor sporters: ook de niet-sportievelingen onder ons kunnen last hebben van stijve spieren. Denk alleen al aan een verkeerde werkhouding, bijvoorbeeld achter de computer. Met deze massage worden je spieren stevig gemasseerd zodat de bloedsomloop wordt geactiveerd en je spieren er weer tegen kunnen.

Duur: 30 min
Prijs: 40 euro

 

Afspraak maken


Lichaamspakking op maat

In overleg krijg je een mooie lichaamspakking: dat kan zijn met de ontspannende magnesium producten van Permsal of met een specifiek product van S.P.A. (bijvoorbeeld olie ten behoeve van menopauze klachten). Vervolgens wordt je zalig ingewikkeld én krijg je een infrarooddeken om je heen. Infrarood ontspant de spieren, maakt de bindweefsels soepel en verbetert de flexibiliteit.

Duur: 60 min
Prijs: 69 euro

 

Wil je je rug gescrubt met de lekkere scrub van Silky Oaks? Geef dat even aan in ‘opmerkingen’!

Duur: 30 min
Prijs: 40 euro

 

Afspraak maken


Massage van het gezicht

Natural Face Lifting

Natural Face Lifting is een manuele verjongingskuur van het gelaat, de hals, en het decolleté; een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken én lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. http://www.naturalfacelifting.be/nl/about/

Wil je leren hoe je zelf je gezicht kunt masseren? Dat kan! Een training van mij duurt twee uur en kost 150 euro. Kom je met zijn tweetjes? Dan betaal je ieder 125 euro. http://www.sculp.eu/nl/about/

Duur: 75 min
Prijs: 90 euro

 

Afspraak maken


Tone- en Collagen Booster

Zoals de naam al zegt ‘boost’ deze massage uw huid én de spieren van je gezicht nog een hele stap verder dan ’n klassieke bindweefselmassage. Het is pittig … maar zeer de moeite waard!! http://www.naturalfacelifting.be/nl/collagen/ http://www.naturalfacelifting.be/nl/tone/

Wil je leren hoe je zelf je gezicht kunt masseren? Dat kan! Een training van mij duurt twee uur en kost 150 euro. Komt je met zijn tweetjes? Dan betaal je ieder 125 euro. http://www.sculp.eu/nl/about/

Duur: 45 min
Prijs: 58 euro

 

Afspraak maken


Japanse gezichtsmassage ‘Kobido & Chi Kung’

Kobido is een Japanse techniek voor gezichtsmassage en betekent letterlijk “ het traditionele pad van de schoonheid”. Kobido-massage wordt al sinds 1472 toegepast in Japan. Het doel is het gezicht volledig te liften door gebruik te maken van shiatsu-bewegingen en therapeutische technieken. Heerlijk ontspannend! Ook geschikt bij migraine.

Duur: 45 min
Prijs: 58 euro

 

Afspraak maken


Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging inclusief gezichts- en lichaams (deel)massage

Dit heet nou een minivakantie ;). Doen!

Duur: 120 min
Prijs: 135 euro

 

Afspraak maken


Gezichtsverzorging inclusief gezichtsmassage (booster of ontspannend)

Het decolleté wordt vanzelfsprekend ook meegenomen in deze behandeling!

 • Reinigen van ogen, lippen en gezicht;
 • Bijwerken wenkbrauwen;
 • Granenpeeling;
 • Verwijderen van huidonzuiverheden;
 • Stimulerend masker;
 • Intensief verzorgend masker;
 • Voet- of handmassage of Reiki tijdens masker
 • Gezichtsmassage op maat (een booster of juist ontspannend);
 • Dagverzorging.

Ik werk met de merken Altearah en Société Provençale d’Aromatherapie.

 

Duur: 90 min
Prijs: 115 euro

 

Afspraak maken


Klassiek, een reinigende en verzorgende behandeling.
 • Reinigen van ogen, lippen en gezicht;
 • Granenpeeling;
 • Verwijderen van huidonzuiverheden;
 • Stimulerend masker;
 • Intensief verzorgend masker;
 • Voet- of handmassage of Reiki tijdens masker;
 • Dagverzorging.

Tip: Verzorging van het decolleté (peeling en huidverstevigende olie met algenklei-pakking) +19,50 euro.

Ik werk met de merken Altearah en Société Provençale d’Aromatherapie.

Duur: 75 min
Prijs: 90 euro

 

Afspraak maken


Relax!

Even jezelf en je huid tot rust brengen? Dit is de perfecte behandeling. De nadruk hier ligt op de ontspannende massages.

 • Massage van hoofd, nek en schouders;
 • Reinigen van ogen, lippen en gezicht;
 • Zachte scrub met abrikozenpitjes;
 • Kort verwijderen van huidonzuiverheden;
 • Anti-stress masker met o.a. Aloë Vera en kamille;
 • Voetmassage tijdens masker;
 • Gezicht- en decolleté-massage;
 • Dagverzorging.

Tip: Verzorging van het decolleté (peeling en huidverstevigende olie met algenklei-pakking) +19,50 euro.
Ik werk met de merken Altearah en Société Provençale d’Aromatherapie en Les Gavots.

Duur: 75 min
Prijs: 85 euro

 

Afspraak maken


Pedicure

Spa Pedicure

Op dit moment is er een pauze ingelast en neem ik zelf geen nieuwe cliënten voor pedicure aan. Je kunt wel bij mijn collega, geregistreerd medisch pedicure Helma van Gerve terecht. Voor een afspraak met haar (in de Koningsstraat) kun je haar rechtstreeks benaderen op 06 5774 9399.

Cosmetische nagelverzorging, eelt vijlen van de voet, scrub, masker, massage; een echte schoonheidsbehandeling voor je voeten en heerlijk ontspannend!

Duur: 75 min
Prijs: €75,00

 

Afspraak maken


Pedicure

Op dit moment is er een pauze ingelast en neem ik geen nieuwe cliënten voor pedicure aan. Je kunt wel terecht bij mijn collega, geregistreerd medisch pedicure Helma van Gerve. Voor een afspraak met haar (in de Koningsstraat) kun je haar rechtstreeks benaderen op 06 5774 9399

Nagels knippen, eelt en likdoorns verwijderen, behandelen ingroeiende nagel(s) en kloven, aanbrengen voetencrème. Wil je een ontspannende voet-en onderbeenmassage er achter aan? Geef dit aan bij het maken van deze afspraak of boek het direct via de aparte button bij ‘lichaamsmassages’ op deze site.

Duur: 45 min
Prijs: 46,50

 

Afspraak maken


Manicure

Luxe Manicure

Nagels vijlen, polijsten, nagelriemverzorging, extra huidverzorging door middel van scrub en masker met etherische olie; onderarm- en handmassage, base coat.

Duur: 45 min
Prijs: €55,00

 

Afspraak maken


Ontharen

Suiker-ontharen

Zoek je een ideale manier om te ontharen? Met Pandhy’s Suikerpasta is dit minder pijnlijk dan de meeste andere epilaties én het resulteert in een zachte huid! Dode huidcellen worden mee weggenomen, waardoor deze ontharingsmethode ook een zacht peelende functie heeft. (Pandhys)

Geeft je even precies aan waar je voor komt? Dit in verband met de tijdsduur.

TARIEVEN

GEZICHT:

 • Wenkbrauwen of bovenlip of kin 18 euro
 • Wenkbrauwen en bovenlip 22,50 euro
 • Kin en bovenlip 22,50 euro

LICHAAM:

 • Oksels 30 euro
 • Onderbenen inclusief knie 47,50 euro
 • Bikinilijn 29,50 euro
 • Rug 55 euro

 

Duur: 45 min

 

Afspraak maken