Behandelingen

Beste (nieuwe) cliƫnt(e), vanwege drukte en te lange wachttijden is het tot februari 2020 niet mogelijk zelf een afspraak bij mij in te plannen. Excuses hiervoor!

U kunt wel nog steeds direct bellen met pedicure Helma: 
Voor pedicure op donderdagavond kunt u direct bellen met Helma van Gerve: 06 5774 9399. Helma is lid van de branchevereniging ProVoet en verzorgt ook de diabetische en reuma-voeten (via uw podotherapeut kunt u vragen of u hier een vergoeding voor krijgt).


Hieronder ziet u al onze diensten. Per dienst kunt u lezen wat u van de behandeling kunt verwachten, hoe lang de dienst ongeveer duurt en de prijs (alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten). Zowel dames als heren zijn van harte welkom. U kunt eenvoudig een afspraakverzoek doen op een tijdstip dat u het beste uitkomt door op de "Maak afspraak" knop te klikken. Komt u voor het eerst? Neemt u dan vooral even direct contact met mij op voor een korte kennismaking! 
NB het is vrij druk en het kan zijn dat u al in de volgende maand terecht komt: de agenda geeft automatisch de eerste gelegenheid aan. U krijgt direct een mail ter bevestiging van de aanvraag. Geen mail ontvangen? Dan is er geen compleet verzoek gedaan en staat er geen afspraak(verzoek) in mijn agenda.