Behandelingen

Hieronder ziet u al onze diensten. Per dienst kunt u lezen wat u van de behandeling kunt verwachten, hoe lang de dienst ongeveer duurt en de prijs (alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten). Zowel dames als heren zijn van harte welkom. U kunt eenvoudig een afspraakverzoek doen op een tijdstip dat u het beste uitkomt door op de "Maak afspraak" knop te klikken. Komt u voor het eerst? Neemt u dan vooral even direct contact met mij op voor een korte kennismaking! U mag ook kiezen voor mijn uurtarief van € 90 en een mix maken van diverse behandelingen: neemt u dan even telefonisch of per mail contact op.
Wilt u een lichaamsmassage op zondag? Dat kan! Bel met Tiny Fisscher (0651014027) en maakt direct met haar een afspraak. Let wel: dit geldt alléén voor lichaamsmassages en alléén op zondag overdag.

NB het is vrij druk en het kan zijn dat u al in de volgende maand terecht komt: de agenda geeft automatisch de eerste gelegenheid aan. U krijgt direct een mail ter bevestiging van de aanvraag. Geen mail ontvangen? Dan is er geen compleet verzoek gedaan en staat er geen afspraak(verzoek) in mijn agenda.